Aanschouw de bloedstollende gevechten van The Surge 2 in de nieuwe Combat Trailer

The Surge 2 brengt hardcore actie-RPG combat naar PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september, dat is over minder dan een maand! Diepgang, uitdaging en keuze om op jouw manier te spelen is waar de combat in The Surge 2 om draait. In de nieuwe Combat Trailer wordt de combat uitgelicht door Deck13 en Focus Home Interactive. Mocht je alvast willen trainen om een The Surge 2-meester te worden, kan je beginnen met de originele The Surge die tot en met 29 augustus gratis speelbaar is op Steam. De game en bijbehorende DLC is ook beschikbaar met korting (tot wel 75%) tot en met 29 augustus.

In The Surge 2 word je middenin Jericho City gegooid, een dystopische science fiction stad onder quarantaine, waar verschillende groepen strijden voor de leiding over de districten. In deze urban jungle word je achterna gezeten door allerlei vijanden van religieuze sekteleden tot aan verschrikkelijke nano-monsters, waardoor je de oudste wet van de mensheid moet volgen: evolueren om te overleven. Wanneer je oog in oog met een vijand staat kan je verschillende lichaamsdelen afhakken en de technologie pakken die je nodig hebt om je exo-rig te upgraden.

De combat is intens. Door gebruik te maken van de meer dan 80 wapens, het directional parry-systeem, dodge mechanics, drones en een breed scala aan brute executiemoves kan je gevechten benaderen op een manier die bij jouw speelstijl past.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password