Aanschouw! Aanschouw de glorie van Adyr’s terugkeer in de officiële lanceringstrailer van Lords Of The Fallen

Hexworks,  onthult vandaag de officiële Launch trailer voor Lords of the Fallen, een twee minuten durende voorbode van de langverwachte release van de actie-RPG aanstaande vrijdag (13 oktober) op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Lords of the Fallen speelt zich af in het uitgestrekte en onderling verbonden land Mournstead en volgt een van de legendarische lampendragers tijdens een epische zoektocht om de dreigende terugkeer van de demonische god Adyr tegen te houden. De trailer van vandaag valt samen met de laatste paar dagen waarop Dark Crusaders Lords of the Fallen kunnen pre-orderen op het platform van hun keuze.

De laatste hoop van de mensheid tegen Adyr en zijn hordes reist tussen de parallelle werelden van de levenden (Axiom) en de doden (Umbral) door middel van een mysterieuze en buitenaardse lamp, overwint kolossale en nachtmerrieachtige gedrochten in beide bestaanswerelden en kan – indien nodig – samenwerken met een andere Crusader via de naadloze, ononderbroken co-op van de game.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password