Aankondigingen over Hogwarts Legacy en verrassingen op Terug naar Zweinstein-dag

1 september is Terug naar Zweinstein-dag, de geliefde jaarlijkse traditie waarbij fans van de tovenaarswereld de dag vieren waarop Zweinstein-leerlingen op de Zweinsteinexpress stappen voor een nieuw semester. Tijdens de Terug naar Zweinstein-festiviteiten van vandaag kunnen fans Terug naar Zweinstein 2022: een vooruitblik bekijken, een speciale presentatie tjokvol nieuws en updates, waarin spannende, nieuwe dingen uit de tovenaarswereld worden uitgelicht. Er werd een onverwachte Hogwarts Legacy-verrassing onthuld in een nevenmissie van de kasteelruïnes: dezelfde ruïnes uit de attractie Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure van The Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando Resort’s Islands of Adventure. Dit is slechts een van de vele knipogen die voor de meest oplettende fans verstopt zitten in Hogwarts Legacy.

Om Terug naar Zweinstein te vieren, kondigt Warner Bros. Games vandaag aan dat fans van de tovenaarswereld hun Harry Potter Fan Club-account kunnen verbinden met hun Warner Bros. Games-account om hun afdeling en toverstaf te importeren naar Hogwarts Legacy. Op basis van de officiële Sorteerervaring en de Stafceremonie van de Harry Potter Fan Club kunnen spelers hun authentieke zelf laten zien in Hogwarts Legacy. Het verbinden van accounts ontgrendelt ook een schedelmasker met snavel en exclusieve ‘fan-afdelingsgewaden’ in het spel, een speciale set gewaden waarmee spelers hun Zweinstein-afdeling geheel in stijl kunnen vertegenwoordigen.

Daarnaast werd er getoond hoe de ingangen en interieurs van de leerlingenkamers van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus eruitzien.  Spelers hebben genoeg te ontdekken in het spel: van de verscholen ingang van Zwadderich achter een zwierende boog van een stenen slang, door de rijke leerlingenkamer van Griffoendor in een van de hoogste torens en de warme, fel verlichte kamer van Ravenklauw, tot de zelden geziene kamer van Huffelpuf, badend in het zonlicht door het dak.

Spelers kunnen naar wizardingworld.com/legacyconnect gaan om hun account te verbinden en speciale spelobjecten te ontvangen wanneer Hogwarts Legacy verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy, uitgegeven door Warner Bros. Games onder het Portkey Games-label en in ontwikkeling door Avalanche Software, is een meeslepende RPG in een open wereld vol actie die zich afspeelt in de tovenaarswereld uit het jaar 1800. Startend als vijfdejaars gaan spelers op een reis door nieuwe en bekende locaties om magische beesten te ontdekken, toverdrankjes te maken, spreuken te leren gebruiken, talenten te verbeteren en hun personage aan te passen om de heks of tovenaar te worden die ze willen zijn.

Hogwarts Legacy verschijnt wereldwijd op 10 februari 2023 op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De releasedatum voor Nintendo Switch wordt later bekendgemaakt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password