Aankondiging van Reynatis

Fantasie ontmoet realiteit als een strijd tussen magie en orde zich ontvouwt in REYNATIS, een geheel nieuwe duistere actie-RPG die in het najaar van 2024 uitkomt op Nintendo Switch, PS4, PS5 en Steam!

Op zoek naar vrijheid door kracht, gaat de tovenaar Marin naar Shibuya, waar hij Sari ontmoet, een officier van de MEA, een organisatie die tovenaars onder controle wil houden. Verberg je magie om als gewone burger de stad te verkennen en te winkelen of missies aan te nemen, of gebruik je explosieve krachten om nieuwe locaties te bereiken en de strijd aan te gaan met degenen die je in de weg staan. Vecht voor waar je in gelooft in deze stijlvolle, betoverende RPG van regisseur TAKUMI en met muziek van Yoko Shimomura!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password