Aankondiging releasedatum Enchanted Portals

Perp Games en XIXO Games Studio kondigen aan dat je Bobby en Penny op 6 september 2023 kunt helpen in extreme gevechten en waanzinnige eindbaasgevechten in de intense 2D Platformer Enchanted Portals.

Enchanted Portals staat gepland voor een release op PS5 (zowel digitaal als fysiek), XBSX, PC en Switch. De digitale versies verschijnen op 6 september en de fysieke versies een paar weken later, vanaf 28 september.

Enchanted Portals, dat positief wordt vergeleken met Cuphead, vertelt het verhaal van Bobby en Penny, twee beginnende tovenaars die vastzitten tussen dimensies en talloze gevaren moeten trotseren om het Magische Boek terug te vinden en veilig naar huis te kunnen terugkeren.

Met aanstekelijke muziek, charmante ouderwetse kunst en non-stop komedie is Enchanted Portals een 2D-platformgame in coöp die je scherp houdt. Of je nu alleen speelt of met een vriend, de magie houdt nooit op en de actie is altijd snel en grillig. Sluit je aan bij Bobby en Penny op hun zoektocht en kijk waar het avontuur je brengt!

Enchanted Portal is een coöperatieve 2D platformgame ontwikkeld met behulp van Unreal Engine, gemaakt door een Spaanse studio van twee personen, Xixo Games Studio. Enchanted Portals heeft ook de prestigieuze Epic Megagrant van Epic Games ontvangen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password