Aankomend knus spel en focusgereedschap “Spirit City: Lofi Sessions” toont nieuwe schattige beestjes

Spirit City: Lofi Sessions nodigt spelers uit om achterover te leunen, te ontspannen en hun productiviteitsreis te beginnen. Op een rustgevende lofi-soundtrack beginnen spelers met het instellen van de perfecte sfeer voor hun dag met chille beats, het mixen van hun favoriete achtergrondgeluiden en het aanpassen van hun personage en spirituele metgezel. Spelers kunnen vervolgens productief blijven met de hulpmiddelen in de game of gewoon ontspannen terwijl ze passief schattige beestjes ontdekken!

Nu de lancering voor de deur staat, is het team verheugd om wat nieuwe content te onthullen die bij de volledige release van de game zit. Spelers die de demo hebben geprobeerd, zullen blij zijn om te weten dat er in totaal 15 schattige geesten te ontdekken en vrij te spelen zijn, elk met meerdere vrij te spelen kleurvariaties die je krijgt door in level te stijgen en EXP te verdienen. Dit, in combinatie met nieuwe opties voor het aanpassen van kamers en extra avatar-aanpassingsopties, stelt spelers in staat om hun perfecte knusse ruimte te creëren. Er zullen ook nieuwe activiteiten zijn die de avatar in het spel kan uitvoeren, zoals breien of tekenen als ze dat liever doen.

Spelers die de demo hebben geprobeerd, zullen blij zijn te horen dat de volledige release ook nieuwe omgevingsgeluiden bevat. De altijd populaire regen en knapperend haardvuur die al in de demo te horen waren, worden aangevuld met onweer, wind en meer, stuk voor stuk perfect verwerkt in een volledig aangepaste chill-werksessie. Dankzij de samenwerking met het lofi muzieklabel Homework Radio krijgen spelers bovendien twee nieuwe lofi afspeellijsten, wat het totaal aantal op maar liefst 94 unieke tracks brengt.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password