Aangename – en onaangename – verrassingen in seizoen 3 van Jaar 5 van Tom Clancy’s The Division

Vandaag heeft Ubisoft de lancering aangekondigd van Year 5, Season 3 voor Tom Clancy’s The Division 2. Seizoen 3: Vanguard brengt Division-agenten terug naar de straten van New York om de verdwijning van Agent Kelso te onderzoeken. Naast het nieuwe seizoen zullen spelers de uitgebreide gezondheidsupdates ervaren die het resultaat zijn van Project Resolve.
De harde realiteit van Division Agents – Nadat Division Agents de stabiliteit in het Witte Huis hadden hersteld, keerde Agent Kelso terug naar New York om ervoor te zorgen dat de nederzetting Haven ook veilig was. Maar terwijl de Agents de burgers redden die door de Black Tusk zijn ontvoerd, wordt Kelso vermist. Ondertussen wordt The Division geconfronteerd met de harde realiteit dat er Jagers onder hen zijn, wat twijfel en verdenking oproept in zowel het Witte Huis als de Castle nederzettingen. Agenten moeten Kelso nu vinden, maar als ze haar stappen terugvinden, komen er meer waarheden aan het licht en worden oude wonden weer opengereten.

Project Resolve – Vanaf vandaag ervaren alle spelers de veranderingen als gevolg van Project Resolve, een reeks gezondheidsupdates voor The Division 2, met feedback van de community.

Deze veranderingen zijn onder andere:

  • Verbeterde kwaliteit: Er zijn bijna 2000 bugs verholpen, van onjuiste botsingen in de wereld tot gameplayproblemen die de game afbreken. De veranderingen moeten resulteren in een merkbaar betere algehele kwaliteit.
  • Verbeterde stabiliteit en connectiviteit: Talloze problemen die hebben geleid tot instabiliteit, latentie, crashes en verbroken verbinding zijn nu verholpen.
  • Verbeterde prestaties: Er zijn optimalisaties doorgevoerd, waardoor spelers over het algemeen beter presteren.
  • PVP-gevechten: De balans in PVP-gevechten is verbeterd, waarbij een aantal randverschijnselen zijn verwijderd en nieuwe mechanieken zijn geïmplementeerd om interessantere gevechten mogelijk te maken in Conflict en in de Dark Zone.
  • Knutselscherm: De functies van Recalibration en Optimization zijn gecombineerd in één menu genaamd Tinkering. Van daaruit kunnen spelers de statistieken van hun voorwerpen onderweg aanpassen zonder terug te hoeven gaan naar een Recalibration Station.
  • Items balanceren: Alle wapens in het spel zijn volledig in balans gebracht, met als doel de wapens die voorheen slecht presteerden op hetzelfde krachtniveau te brengen als de populairste wapens. De twee- en driedelige bonussen van de meeste Merkensets zijn ook opnieuw uitgebalanceerd.
  • Exotische wapens: Spelers kunnen nu de derde eigenschap van elk Exotisch Wapen (nieuw en bestaand) aanpassen, voor meer flexibiliteit, nieuwe bouwopties en speelstijlen.
  • Kwaliteit buit open wereld: De kwaliteit van de buit in alle kisten in de open wereld wordt nu aangepast aan de moeilijkheidsgraad van de speler. Dit zou moeten resulteren in een betere kwaliteit van de buit als je door de open wereld zwerft.
  • Wereldwijde evenementen: Vijf van de 6 bestaande Global Events zijn aangepast om ze leuker en minder straf te maken. Spelers zullen een aanzienlijke boost merken als ze de Global Event modifier op de juiste manier gebruiken en minder impact voelen bij verkeerd gebruik.
  • Projecten: De beloningen van dagelijkse en wekelijkse projecten zijn verhoogd, met als doel om ze een grotere rol te laten spelen in de dagelijkse activiteiten van spelers.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password