Aangekondigd op BlizzCon: ontdek een nieuw klassiek WoW-seizoen op 30 november

Azeroth is al heel lang een wereld vol mogelijkheden, met gevaarlijke vijanden, landen om te verkennen en bewoners om te helpen. World of Warcraft Classic nodigt spelers uit om terug te keren naar Azeroth en een nieuwe reis te beginnen… met een twist. In Season of Discovery, dat net op BlizzCon is aangekondigd en op 30 november live gaat, beginnen spelers aan een nieuw avontuur waarin verkenning en experimenteren de sleutel vormen tot het ontgrendelen van nieuwe vaardigheden en speelstijlen voor hun personages.

Season of Discovery, dat beschikbaar is op de Classic Era-rijken, zit boordevol nieuwe functies en unieke spelregels, waaronder:

 • RUNES
  • Overal in de wereld moeten spelers speciale runen ontdekken die toegang geven tot nieuwe vaardigheden, waarvan sommige nooit beschikbaar zijn geweest voor klassen in WoW Classic.
 • RUNE-ENGRAVING
  • Spelers kunnen een beperkt aantal runen toepassen via rune-engraving, waarmee spelers ook vaardigheden kunnen verwisselen als ze niet in gevecht zijn om experimenteren aan te moedigen.
 • Stapsgewijze verhoging van levels
  • Season of Discovery begint met een limiet van level 25 en zal na verloop van tijd worden verhoogd om een meer progressieve endgame-ervaring te bieden bij elke levelband.
 • Klassieke dungeons opnieuw vormgegeven
  • De levelcap van elke fase zorgt voor nieuwe content voor spelers, te beginnen met de level 25 Blackfathom Deeps 10-man raid: voorheen een level-up dungeon voor 5 spelers, maar deze is omgebouwd met herontworpen boss encounters om spannende uitdagingen te bieden die de bouwwerken van spelers op de proef stellen.
 • Wereldwijde PvP-evenementen
  • Naast nieuwe raids zullen er in de capzone van elke levelband een aantal wereldwijde PvP-evenementen plaatsvinden waar spelers hun nieuwe vaardigheden tegen anderen kunnen testen. De level 25 PvP-zone om mee te beginnen zal in Ashenvale zijn.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password