A Plague Tale: Requiem laat zijn grimmige wereld zien in een nieuwe Xbox Showcase Trailer

Fans die hoopten op een nieuwe blik op A Plague Tale: Requiem kregen hun gebeden verhoord tijdens de Xbox en Bethesda Showcase, want Focus Home Interactive en Asobo Studio kwamen met de allereerste gameplay trailer.

De trailer volgt Amicia en Hugo uit A Plague Tale: Innocence terwijl ze door een wereld reizen die lijdt onder de pest. Stealth en actie gameplay worden beide getoond, inclusief een moment waar Amicia een hut verbrandt met een vlammend voorwerp dat ze met een slinger gooit.
Plague Tale: Requiem speelt zich af na de gebeurtenissen van Innocence, als het broer en zus duo reizen van Aquitaine uit de eerste game naar een ander gebied van Frankrijk, de Provence, terwijl ze te maken krijgen met ziekte binnen de familie. In de officiële post op Xbox Wire zegt Requiem’s hoofdschrijver Sébastien Renard dat de Provence spelers een “nieuw, kleurrijker en levendiger palet” zal geven dat een “scherper contrast creëert tussen de harde realiteit van de middeleeuwse setting, waarin verschrikkelijke gebeurtenissen plaatsvinden, en prachtige, soms onontgonnen omgevingen.”

A Plague Tale: Requiem staat gepland voor een lancering in 2022 voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch, en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password