A Plague Tale: Innocence verschijnt 14 mei – Trailer

A Plague Tale: Innocence is de nieuwe titel van Asobo Studio, met de nieuw aangekondigde releasedatum van 14 mei 2019. Asobo heeft veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van games, met enkele van de grootste projecten in de industrie, en nu betreden ze nieuwe grond met het originele verhaal van Amicia, Hugo en de Zwarte Dood. Focus Home Interactive zal het werk van dit ongelooflijke Franse team benadrukken in een nieuwe behind-the-scenes webserie, waarvan de eerste aflevering, Roots of Innocence, nu beschikbaar is.

De eerste aflevering richt zich op Amicia en Hugo, de twee hoofdpersonen van A Plague Tale: Innocence en hun relatie. De kinderen bevinden zich in Frankrijk tijdens de 14e eeuw, een onbekende en gevaarlijke plek die ze nauwelijks begrijpen, maar wel moeten overleven. Terwijl de realiteit van de volwassenen hen onder druk zet, zal hun familiale liefde worden getest terwijl ze samenwerken om uitdagingen zoals de rattenpest te overwinnen en de Inquisitie te volgen.

Deze aflevering stelt je ook voor aan Charlotte McBurney en Logan Hannan, de jonge acteurs die de stemmen inspreken voor Amicia en Hugo. Beiden zijn enorm getalenteerd en hebben hun eigen benadering en meningen van deze realistische, verontruste karakters. Als je constante metgezellen tijdens het avontuur is hun werk heel belangrijk om een ontroerende, emotionele ervaring te creëren die lang na de eerste playthrough bij je blijft.

A Plague Tale: Innocence komt op 14 mei 2019 naar de PS4, Xbox One en PC.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password