A Little to the Left regelt Xbox- en PlayStation-lanceringen voor februari

Waarom wachten tot de voorjaarsschoonmaak? Ontwikkelaar Max Inferno en uitgever Secret Mode brengen de populaire puzzelgame A Little to the Left op 15 februari 2024 naar Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Na Valentijnsdag is A Little to the Left ook verkrijgbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass.
A Little to the Left is een puzzelspel dat zich richt op het opruimen en sorteren van huishoudelijke rommel tot een aangename ordening. Er zijn al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht sinds het spel in november 2022 op de pc en Nintendo Switch™ verscheen. De Xbox- en PlayStation-versies, die samen met de Cupboards & Drawers DLC (apart verkrijgbaar) worden gelanceerd, hebben een oppepper gekregen met prestatietweaks die geschikt zijn voor elk platform.

Bovendien is A Little to the Left voor het eerst speelbaar op mobiele apparaten via Xbox Cloud Gaming (Beta) met Xbox Game Pass Ultimate, zowel met een controller als met touchbediening.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password