9Lives Arena lanceert gratis bèta op de Epic Store!

Stargazer heeft vandaag aangekondigd dat de gratis te spelen bèta van 9Lives Arena is gelanceerd in de Epic Store. De online RPG 9Lives Arena is gericht op één-op-één gevechten en bevat permadeath, doorlopende progressie, resource gathering, item crafting en ‘s werelds eerste online/offline metgezel, Ooogy, die 24/7 voor je werkt, zelfs als je niet speelt (zolang je hem maar genoeg vis voert).

Deze bètaversie voert de intensiteit op met vijf bloedstollende arena’s, negen spelersgroeperingen en een nauwkeurig afgestemd persistent progressiesysteem en permadeath-lus waarin de dood nog maar het begin is. Als je sterfelijke personage zijn negen levens opgebruikt in arenagevechten, ontvouwt zich een diepgaande transformatie. Betreed het spookachtige terrein als een geest en ga op een zielsverroerende zoektocht op zoek naar levens. Het streven naar onsterfelijkheid katapulteert je in een competitie van buitengewone krijgers, een rijk gesmeed door de veerkracht van geesten die opstaan uit de as van de sterfelijkheid.

De standbeelden van de drie beste spelers zullen aan het einde van elk seizoen het strand sieren en de uiteindelijke kampioen zal de troon opeisen in de gerangschikte Arena. Je Ooogy is nu bewapend met nog meer vaardigheden, klaar om je te helpen en voor je te werken bij het verzamelen van grondstoffen, het maken van pantsers en wapens, het bouwen van oude machines en het jagen op schatten, om er maar een paar te noemen.

Het komende vis- en arenaseizoen van drie maanden begint op 1 februari, dus dit is de beste tijd voor spelers om te leren vissen en hun personage te levelen, geweldige uitrusting te maken en hun gevechtsvaardigheden te trainen. Prijzen worden binnenkort aangekondigd.

Waarom heet het 9Lives Arena? Omdat je held in een arenagevecht maar negen levens krijgt, maar vergeet niet dat de dood nog maar het begin is. De vrijheid om je eigen lot te bepalen door je personage te bouwen en het uitgebreide aanpassingssysteem voor wapens en uitrusting zorgt voor een unieke spelervaring.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password