80s Horror-geïnspireerde puzzel “Slayaway Camp 2” scheurt in 2024 door PC via Steam

Slayaway Camp 2, de op horror geïnspireerde puzzelslasher uit de jaren ’80, ontwikkeld en uitgegeven door Blue Wizard Digital, terroriseert een nieuwe reeks slachtoffers op pc via Steam in 2024.

Skullface zit gevangen in een digitale hel door doodsbange tieners en moet zich een weg banen door de merkwaardig bekende (maar juridisch aparte!) streamingdienst TERRORTUBE. Terwijl hij zich een weg baant door talloze omgevingen en parodieën op klassieke films uit de jaren 80, moet Skullface een manier zien te vinden om uit TERRORTUBE te ontsnappen en terug te keren naar de echte wereld.

Kies uit een van de vijf moordenaarsklassen, elk met een aanpasbare huid en verschillende vaardigheden om moorden heerlijk smerig te maken. Dwaal door objecten als een Spook, verlam slachtoffers als een Beest of blijf bij de klassiekers en schilder de stad rood als een Slasher. Laat een spoor van dood en verderf achter om een uitweg te vinden uit deze digitale gevangenis.

Los duivelse omgevingspuzzels op om je slachtoffers in de val te lokken en martel ze vervolgens op hilarische en bloederige wijze. Jaag ze de stuipen op het lijf, zet dodelijke vallen of ga creatief om met het beschikbare gereedschap – verpletter slachtoffers met rotsblokken of vermorzel ze met grasmaaiers. Houd je moorden creatief om ervoor te zorgen dat Skullface altijd lacht onder dat griezelige masker.

De PC-versie biedt een heleboel verbeteringen ten opzichte van het origineel, waaronder een vernieuwde interface, betere grafische prestaties en Steam-prestaties en klassementen. Bonuscontent zoals een “Endless Mode” is geïnspireerd op klassieke arcadespellen en daagt spelers uit om op creatieve wijze de ultieme highscore te halen. Dankzij speciale Steam Deck-uitbreidingen kun je die rare knoppen en dingen op de achterkant van het Deck gebruiken om slachtoffers op gênant kinetische wijze door elkaar te schudden, gas te geven en te wurgen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password