8 nieuwe DLSS-games waaronder Fort Solis en meer

Vorige week deed NVIDIA een aantal belangrijke aankondigingen op Gamescom 23, waaronder DLSS 3.5 met Ray Reconstruction, samen met nieuws over Alan Wake 2, Call of Duty: Modern Warfare III, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Fortnite, Half-Life 2 en meer. Het momentum van NVIDIA DLSS neemt niet af.

Deze week staat in het teken van de release van Fort Solis met DLSS 3 en de aankondigingen dat Delta Force: Hawk Ops en Project Mugen samen met DLSS 3 worden uitgebracht.

Bovendien zijn Daymare: 1994 Sandcastle, F1 Manager 2023 en SPRAWL nu verkrijgbaar met DLSS 2.

Er zijn ook nieuwe trailers van DLSS-titels Black Myth: Wukong, The First Descendent, Project Mugen en Warhaven te bekijken.

Fort Solis krijgt een DLSS 3 prestatie-upgrade
Fort Solis is een singleplayer third person thriller die zich afspeelt op Mars en is zojuist uitgebracht door Fallen Leaf, Black Drakkar Games en Dear Villagers.

De game wordt geleverd met DLSS 3. In onze tests verveelvoudigde DLSS 3 de framerates met gemiddeld 2,9X bij 4K met alle instellingen op maximum.

Deze actie-thriller met Unreal Engine 5 en Lumen biedt niet alleen kant-en-klare ondersteuning voor DLSS 3, maar maakt ook gebruik van NVIDIA’s generatieve AI Audio2Face-technologie om gezichtsanimaties te maken op basis van audio. Deze technologie is verder verfijnd in industriestandaard apps, waardoor de ontwikkelingstijd en -middelen die nodig zijn om de gezichtsuitdrukkingen in de game te animeren drastisch zijn verkort.

Meer DLSS-games
Andere DLSS-games in het nieuws deze week zijn:

Nieuwe DLSS-gametrailers
Je kunt DLSS in actie zien in deze spannende nieuwe gametrailers.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password