663 Games kondigt nieuwe Roguelite-actiegame Lotus Lantern: Rescue Mother

Indie-uitgever 663 Games en ontwikkelaar Unstable Games kondigen Lotus Lantern: Rescue Mother, een spannende top-down roguelite-actiegame geïnspireerd door de Chinese mythologie aan. Lotus Lantern: Rescue Mother dompelt spelers onder in de fantastische reis van Chenxiang als hij aan een missie begint om zijn moeder, Sanshengmu, te redden van haar opsluiting wegens het overtreden van hemelse wetten.

Chenxiang maakt zich de vechtkunsten van de legendarische apenkoning Sun Wukong eigen en moet zijn eigen vechtstijlen en een aantal magische schatten en andere mystieke voorwerpen gebruiken om zijn vechtvaardigheid te verbeteren en buitengewone vaardigheden te ontwikkelen om legendarische, geduchte vijanden te verslaan.

663 Games is ook verheugd om aan te kondigen dat fans van roguelite het eerste volledige level en het eerste eindbaasgevecht van Lotus Lantern: Rescue Mother in de gloednieuwe Steam speelbare demo die vandaag is uitgebracht. Fans kunnen naar de Steam-pagina gaan om de demo te downloaden en het spel nu aan hun verlanglijst toe te voegen!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password