5v5-multiplayermodus voor Battlefield 5 geannuleerd

Ontwikkelaar DICE heeft de 5v5-multiplayermodus voor Battlefield 5 geannuleerd.

Dat liet senior producer Ryan McArthur weten op de website van de game. De modus werd al geruime tijd door DICE beloofd, maar uiteindelijk heeft men er voor gekozen om het spel kwalitatief te verbeteren en meer content te maken.

“De extra focus op het verbeteren van de kwaliteit van de ervaring en het toevoegen van content die jullie willen zien, heeft ons ertoe gezet om onze originele plannen om een competitieve 5v5-modus te bieden te schrappen”, aldus McArthur. “Het was een moeilijke beslissing om deze modus niet te maken, maar essentieel om sneller bugs op te lossen en onze contentdoelen te bereiken.”

In september verschijnt update 4.6 voor Battlefield 5. Hierin zit de Operation Underground-map voor Conquest, Team Deathmatch, Breakthrough en Squad Conquest. Voordat het zover is verschijnt binnenkort update 4.4, die enkele bugs wegwerkt en nieuwe infarntry maps in de vorm van Provence en Lofoten Islands toevoegt.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password