500+ Steam Summer Sale-games stream je op GeForce NOW, inclusief de Octopath Traveler-serie en ‘Age of Empires II’.

Deze GFN donderdag is het volle kracht vooruit! De Steam Summer Sale is in volle gang met meer dan 500 games die gestreamd kunnen worden op GeForce NOW en kunnen worden opgepikt tegen lage, lage prijzen – met prijsverlagingen tot 90%. Pak ze nu voor een eindeloze voorraad games om deze zomer te spelen met GeForce-kwaliteit op verschillende apparaten.

Bovendien worden deze week 5 nieuwe games toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek, ook onderdeel van de Steam Summer Sale. Dat zijn onder andere de bekroonde OCTOPATH TRAVELER-serie met maar liefst 50% korting – samen met de gratis OCTOPATH TRAVELER II Prologue-demo – en de Xbox-hit Age of Empires II: Definitive Edition met 75% korting, waarbij de volledige Age of Empires-serie ook in de aanbieding is.

Bekijk ook andere favorieten in een van de beste uitverkopen van het jaar – van Square Enix’ Life is Strange-serie voor één speler, THQ Nordic’s avonturengames Destroy All Humans! en Darksiders III, tot het spookachtige verstoppertje spelen Midnight Ghost Hunt van indie-uitgever Coffee Stain Studios.

Weet je niet waar je moet beginnen? Vind ze gemakkelijk in de GeForce NOW App in de rij Steam Summer Sale of kijk naar de promotietags op de deelnemende games met hun vermelde kortingen. Duik er deze week meteen in met de nieuw toegevoegde games:

  • The Legend of Heroes: Trails into Reverie (Nieuwe release op Steam, 7 juli)
  • OCTOPATH TRAVELER (Steam)
  • OCTOPATH TRAVELER II (steam)
  • OCTOPATH TRAVELER II Prologue Demo (Steam)
  • Age of Empires II: Definitieve editie (Steam)
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password