40.000: Inquisitor – Martyr – Seizoensreis verschijnt 30 januari

NeocoreGames heeft vandaag aangekondigd dat Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr’s Season of Malediction op 18 januari eindigt en dat dit het begin van een nieuw tijdperk op PC zal inluiden, om precies te zijn op 30 januari.

Het huidige seizoen was het laatste en wordt gevolgd door iets heel speciaals, namelijk de Seasonal Journey. De Seasonal Journey is het hoogtepunt van al het werk van de afgelopen jaren en alle gratis updates die we aan het spel hebben toegevoegd. Deze nieuwe functie maakt alle zeven eerder uitgebrachte seizoenen tegelijkertijd beschikbaar voor iedereen (gratis natuurlijk). Spelers kunnen een seizoen kiezen in het personage-aanmaakscherm, van het allereerste vuur-gerichte seizoen van Inferno tot de meest recente, en een seizoenspersonage voor dat specifieke seizoen maken. Alle seizoensfuncties, alle seizoensspecifieke items, alle unieke vaardigheden en seizoensdoelen zullen weer beschikbaar zijn, permanent.

Ter herinnering: de eerder aangekondigde offline modus komt er, zoals beloofd, binnenkort aan. De Seizoensreis kan ook worden beschouwd als een soort voorbereiding op de offline modus met alle content uit het verleden die beschikbaar is gemaakt. En de reis gaat hierna zeker verder, want we hebben nog een aantal coole verrassingen voor Martyr in petto.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password