4 oktober release en nieuwe platforms aangekondigd voor actie-avonturen-platformgame Worldless

Thunderful, Coatsink en Noname Studios zijn verheugd te kunnen onthullen, via een nieuwe release date announcement trailer die vandaag is verschenen tijdens de Xbox Booth @ gamescom show, dat hun genre-overstijgende 2D adventure platformer Worldless op 4 oktober uitkomt. De game werd eerder alleen aangekondigd voor Xbox en PC, maar komt nu ook naar PlayStation en Nintendo Switch op dezelfde 4 oktober releasedatum. Wishlist Worldless nu op Steam.

Worldless speelt zich af in een abstracte, sfeervolle wereld en is een avontuurlijke platformgame met een turn-based gevechtssysteem dat zowel strategie als timing vereist om succesvol te zijn. Een ingewikkelde skill tree voegt nieuwe dimensies toe aan gevechten, opent nieuwe wegen voor je om de vele geheimen van de game te verkennen en te ontdekken, en weerspiegelt de thema’s van de game over groei en begrip.

Worldless speelt zich af in een tijd waarin de regels van het bestaan nog niet gedefinieerd zijn. In deze abstracte setting ontdekken spelers entiteiten met tegengestelde doelen. De ene helft is gefixeerd op de deugdzaamheid van hun natuur, de andere helft wil die inruilen voor hun ondergang. Hierdoor raken ze onvermijdelijk met elkaar in conflict in hun strijd om de transcendentie en jij raakt verwikkeld in die strijd.

Geniet van een sfeervolle, onvergetelijke omgeving met een prachtige score die je inspireert en kom in contact met de diepere betekenissen van Worldless. Verken ingewikkelde gebieden vol geheimen en gebruik finesse en vloeiende actie om ze te ontrafelen terwijl je vijanden absorbeert en een ingewikkelde skill tree upgrade die steeds nieuwe mogelijkheden ontrafelt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password