3D Realms’ GRAVEN brengt vandaag laatste Early Access Update uit in aanloop naar Halloween

Graven, de dark-fantasy action-adventure FPS die mede wordt uitgegeven door 3D Realms/Fulqrum Publishing en ontwikkeld door Slipgate Ironworks, brengt vandaag zijn derde en laatste grote update uit op pc via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale platforms in afwachting van een volledige release op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch in 2023.

Voor deze laatste update heeft Slipgate een aantal nieuwe functies bedacht die perfect zijn voor Halloween:

  • Dwaal door de kronkelende, overstroomde opslagplaats onder de Bibliotheek van Cruxfirth, de eerste van drie hubs die in de volledige game worden gelanceerd.
  • Een nieuwe zoektocht om te ontrafelen
  • Nieuwe voorwerpen om te ontdekken
  • De sluwe nieuwe Skeleton Sapper-vijand
  • Bewijs van het hiernamaals onder de ongelukkigste bewoners van Cruxfirth.

Ter voorbereiding op de komende 1.0 lancering hebben de teams zich gericht op het verfijnen van verschillende functies, zoals verbeterde gevechten en AI, het verbeteren van de Archivist en de Festering Congregation gevechten, en het toevoegen van twee nieuwe moeilijkheidsgraden, Casual en Flagellant.

Graven is nu verkrijgbaar voor de PC en zet spelers op een duistere pelgrimstocht als een in ongenade gevallen priester die op ketters jaagt. Gebruik tovenarij en conventionele wapens om onnoemelijke verschrikkingen uit te roeien, alleen of met maximaal vier spelers. Verken een reactieve wereld geïnspireerd op meeslepende simulaties waarin de antwoorden moeten worden gezocht met creatief denken en observatievermogen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password