3D open-wereld sandbox Bang-On Balls Chronicles krijgt PS5 en Xbox Series X|S upgrade op 5 maart

Exit Plan Games onthult met trots dat hun veelgeprezen 3D open-wereld sandboxavontuur Bang-On Balls: Chronicles op 5 maart een next-gen update krijgt voor de PS5 en Xbox Series consoles. Binnenkort kun je Bang-On Balls: Chronicles spelen in een glorieuze 4K (2160p) resolutie met 60 FPS. De spelers met een current-gen versie krijgen de next-gen functies als onderdeel van een gratis update.

Bang-On Balls: Chronicles is een eigenzinnig, absoluut inhoudrijk, vernietigbaar open-wereld sandbox-avontuur met gevechten, platformactie, personageaanpassing en een collect-a-thon speurtochtervaring. Met glorieuze stuiterende 3D-platformactie en gevechten geïnspireerd door de beste in het genre, van Italiaanse loodgieters, blauwe egels of wilde bandicoots, laat Bang-On Balls: Chronicles laat je rollen in bomvolle open werelden die je kunt verkennen en compleet aan stukken kunt slaan! Overwin tegenstanders en eindbazengevechten, ga spannende uitdagingen aan en ontdek talloze verborgen geheimen. Rijken barsten van de activiteiten om in je eigen tempo te doen terwijl je onderweg bijna alles kapotmaakt!
Stuiter tussen unieke thematische open werelden, variërend van Feodale Japanse forten tot piratenenclaves en 60’s space race-omgevingen. Elke wereld heeft zijn eigen unieke mechanica, voorwerpen en vijanden. Verzamel een arsenaal aan wapens, schilden en thema-items om je personage aan te passen! Geen cosmetische betaalde DLC hier mensen! Laat je creatieve krachten de vrije loop en pas je personage aan met voorwerpen die je tijdens het spelen hebt verzameld!

Wil je met je vrienden spelen? Geen probleem, want Bang-On Balls: Chronicles ondersteunt coöp voor maximaal vier spelers in online en lokaal spel, evenals split-screen voor 2 spelers. Spring naadloos tussen solo en co-op!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password