343 Industries geeft ons alle details over Halo Infinite Season 3

Halo Infinite Season 3: Echoes Within is gisteren gelanceerd. In feite is dit de grootste multiplayer update die de titel tot nu toe heeft gezien. Je zult nieuwe maps, nieuwe modi, een origineel wapen en uitrusting, extra verhaalinhoud en meer kunnen ontdekken. Voor meer informatie over dit seizoen spraken we met Sean Baron, Head of Live Performance bij 343 Industries.

Tijdens deze ontmoeting van een uur gaf Sean ons alle details over de toevoegingen van Season 3, hoe ze de gameplay veranderen, hoe ze zijn ontworpen, en hij gaf ons zelfs een voorproefje van wat er in de toekomst gaat komen in Halo Infinite.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password