30XX Triple springt in Abyssal Armory vandaag, samen met 8e niveau, nieuwe Mini-Bosses, meer

30XX, het vervolg op Batterystaple Games’ bestverkopende mega roguelike actieplatformer 20XX waarvan meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht, introduceert vandaag zijn achtste level “Watergrav” met de Abyssal Armory Update naast nieuwe lore-geheimen om te ontdekken, mini-bosses die game-veranderende uiterlijk-veranderende pantsers bewaken, en nog veel meer.

Spring met de muur in Watergrav, waar helden in spe met hun hoofd moeten denken in plaats van snel ter been te zijn. Zwaartekrachtzones slingeren bondgenoten en vijanden heen en weer tussen de vloer en het plafond, beide bezaaid met bedreigingen en kleverige smurries. Aan het eind van Watergrav neem je het op tegen het dreigende Experiment 9, die de zwaartekracht manipuleert om in en uit het bereik van de speler te dansen.

Naarmate de catalogus met levels uitbreidt, neemt ook de moeilijkheidsgraad toe. Naast Easy, Normal en Hard is er een vierde moeilijkheidsgraad, getiteld “Spicy”, die de vaardigheden van Nina en Ace aan het eind van elke ronde zwaar op de proef stelt.

Ontdek de geschiedenis van de wereld van 30XX en vul de gaten in de tijdlijn na de gebeurtenissen van 20XX op met vijf verborgen lore-terminals die in elk level zijn verstopt, met 40 in totaal om te verzamelen.

Mode is in de toekomst net zo belangrijk als nu, maar dodelijker om te verwerven. Nieuwe Armor Guardian-minibossen verdedigen vier kostbare stukken Resonant Armor die Nina en Ace waardevolle vermogensversterkingen en stijlvolle visuele upgrades kunnen geven. Beide helden hebben ook nieuwe krachten te verkrijgen: Nina’s Autodrone en Ace’s Leviathan Ball, na het wegspelen van Watergrav.

De Watergrav update voor 30XX is gratis beschikbaar voor alle huidige spelers via Steam. Voor degenen die mee willen doen aan het springen en schieten is 30XX verkrijgbaar op Steam met 15% korting voor €14,27 met ondersteuning voor de talen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Japans, Koreaans en Vereenvoudigd Chinees.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password