30-min Wanted: Dead Walkthrough toont stijl en wreedheid

Een nieuwe 30 minuten durende Wanted: Dead gameplay walkthrough laat de spectaculaire combat, diepgaande systemen en het sci-fi verhaal zien die je kunt verwachten in deze liefdesbrief aan de zesde generatie videogame consoles, die op Valentijnsdag 2023 uitkomt op PC, Xbox en PlayStation. De walkthrough laat zien hoe je in de game moeiteloos op vaardigheden gebaseerde zwaardgevechten en third-person cover shooting combineert, terwijl je gebruikmaakt van coole finishers waarmee je inhoud kunt aanvullen met een bloederige en brute stijl.
De video laat spelers ook kennismaken met de skill tree van Wanted: Dead, waarin een aantal van de moves die je kunt vrijspelen in actie worden getoond, en laat spelers kennismaken met de kleurrijke cast van personages die je ontmoet tijdens het ontrafelen van een bedrijfscomplot in een retro-futuristisch Hongkong. Het wordt afgesloten met een blik op een van de epische baasgevechten tegen een gigantische wandelende tank.

Wanted: Dead het hardcore DNA van die serie, met intelligente vijanden die je dwingen de systemen van het spel onder de knie te krijgen. Wanted: Dead dwingt spelers om te leren hoe ze combo’s, parries en de andere tools die het spel je geeft ten volle kunnen benutten om de onvermijdelijke klappen te incasseren. De beloning bestaat uit esthetisch verantwoorde gevechten van bloed en geweld en het gevoel van voldoening dat je krijgt als je een feilloze vechtmachine wordt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password