2K kondigt 2KFest aan

Vandaag kondigt 2K met trots 2KFest aan, een wereldwijd feest dat in het teken staat van muziek, basketbal, gaming en cultuur, met NBA en WNBA All-Stars en legends, muzikaal talent en influencers van over de hele wereld in dit 24-urige evenement.

Na de wereldwijde lancering van NBA 2K21 voor next-gen consoles zal deze 24-uur durende livestream een actievolle dag zijn vol ervaringen en exclusieve 2K content die je niet wil missen. 2KFest wordt gehost door sportpresentatrice Ros Gold-Onwude en FIFA World Cup Golden Glove-winnaar Thibeat Courtouis, de huidige Belgische keeper van Real Madrid. 2KFest bevat de grootste superstars en legends van de NBA, waaronder coveratleten Damian Lillard en Zion Williamson samen met Anthony Davis, Kevin Durant, Candace Parker, Ben Simmons, Jayson Tatum, Vince Carter en Shaquille O’Neal. Daarnaast zal de livestream optredens bevatten van de populairste artiesten, waaronder DAME Dolla, Quavo, Saweetie, 88rising, Aitch en meer.

2KFest gaat van start op 20 november om 09:00 CET en eindigt op 21 november om 09:00 CET. Er is ook een speciale Europese programmering beschikbaar die op 20 november om 15:00 CET begint en op 21 november om 15:00 CET eindigt. De livestream kan worden bekeken op Twitter en YouTube. Fans kunnen via social media deelnemen aan het gesprek met #2KFest.

De next-gen versie van NBA 2K21 werd op 10 november wereldwijd uitgebracht voor Xbox Series X | S en is vanaf 19 november speelbaar op PlayStation 5 in de Benelux.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password