2K Brengt geüpdatete demo van NBA 2K20 uit

Net op tijd voor het NBA-seizoen brengt 2K vandaag een update uit voor de NBA 2K20 Demo voor Xbox One en PlayStation 4, met een pick-up-and-play Quick Game matchup van de Toronto Raptors vs. Golden State Warriors.

Of je nieuw bent in NBA 2K of een doorgewinterde veteraan, alles wat je moet weten om de demo uit te proberen zijn een aantal basis controls. Om je speler te bewegen, gebruik je de linker joystick. Om te springen voor rebounds of blocks, druk je op Y op Xbox of Driehoekje op PS4. Bij een offensief schiet je met X of Vierkant, en pass met A of X. Bij een defensief verander je met A of X van speler. Er zijn een aantal extra optionele controls die je gaandeweg leert, maar de basis is echt pick-up-and-play.

De NBA 2K20 Demo is verkrijgbaar als gratis download in de Xbox of PlayStation store. Spelers die de originele demo hebben gedownload, ontvangen de update op hun console.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password