2D en 3D gameplay versmelten in The Forest Cathedral, een psychologische thriller die naar PC en Xbox komt

Vandaag lekt Whitethorn Games – uitgever van gezellige indie-hits als APICO, Wytchwood, en Lake – gevoelige informatie over haar aankomende first-person psychologische thriller, The Forest Cathedral. Deze dramatische reimagining van de gebeurtenissen die leidden tot het waargebeurde verhaal van het milieukundeboek Silent Spring uit 1962, komt dit najaar uit op Xbox Series X|S en PC.

The Forest Cathedral is ontwikkeld door Brian Wilson en is een unieke interpretatie van de gebeurtenissen rond Rachel Carson’s onderzoek naar het schadelijke bestrijdingsmiddel DDT. Het spel speelt zich af in een uitgestrekt en levendig bos op een afgelegen eiland. Spelers kruipen in de huid van Rachel, die de functie van veldonderzoeker-biologe heeft aangenomen. Tijdens het uitvoeren van haar wekelijkse taken realiseert ze zich al snel dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Spelers zullen langzaam de gruwelijke effecten van het pesticide ontdekken met behulp van geavanceerde milieutechnologie om puzzels te voltooien die 3D-verkenning en 2D-platforming met elkaar verweven. Welke geheimen zal Rachel ontdekken op dit eiland? Velen zullen proberen haar het zwijgen op te leggen, maar op de een of andere manier moet de waarheid aan het licht komen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password