2B voegt zich bij het Granblue Fantasy Versus: Rising-rooster samen met nieuwe premium avatars

De in Tokio gevestigde uitgever en ontwikkelaar Cygames, heeft aangekondigd dat ze op 20 februari de update versie 1.21 uitbrengen voor Granblue Fantasy Versus: Rising, ontwikkeld door Arc System Works voor de platforms PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Deze update bevat het nieuwe speelbare personage 2B uit NieR:Automata en tie-in content van Princess Connect! Re: Dive.

Versie 1.21 Update

Versie 1.21 is uitgebracht op 20 februari en bevat het speelbare personage 2B uit de actie-RPG-game NieR:Automata. Daarnaast is er een netwerkindicator (RTT) toegevoegd voor online Ranked en Casual Matches en is Oceanië toegevoegd als selecteerbare server. Er zijn ook andere functies en verschillende bugfixes geïmplementeerd. Raadpleeg voor meer informatie de patch notes op de officiële GBVSR-site.

2B als speelbaar personage!

2B is nu verkrijgbaar als DLC-personage. Deze toevoeging aan het rooster bevat een online lobby avatar van 2B die gebruikt kan worden in Grand Bruise Legends! (Grand Bruise!) en figuren voor de Figure Studio.

2B (Stem: Kira Buckland [EN]/Yui Ishikawa [JP])

2B (YoRHa Nr. 2, Type B)

Een veelzijdige gevechtsandroïde die wordt ingezet als lid van de geautomatiseerde infanterie-eenheid YoRHa. Leden van YoRHa hebben geen namen en worden alleen met hun codes aangeduid. Hoewel de regels hen verbieden emoties te uiten, heeft elk model zijn eigen onderscheidende persoonlijkheid en 2B is relatief koel, kalm en beheerst.

Tweede Premium Avatarset met Princess Connect! Re: Dive nu beschikbaar

De tweede premium avatarset van GBVSR bevat Pecorine, Kokkoro, Karyl en Sheffy uit Princess Connect! Re: Dive en zijn beschikbaar als betaalde DLC. Deze premium avatars kunnen ook als partners worden ingesteld om je tijdens het spelen advies te geven en aan te moedigen. De set bevat ook badges en de Koninklijke uitrusting: Princess Sword, Retainer’s Windspear en Chaos Grimoire Weapon Cutouts die je kunt gebruiken in Grand Bruise!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password