22 Racing Series’ debuteert vandaag met belangrijke modificatie- en grafische update en plannen voor toekomstige content

22 Racing Series, de racespeeltuin die zich afspeelt in de 22e eeuw van het AAA-veteranenteam van ontwikkelaar GOATi Entertainment, schakelt een versnelling hoger met een grote update voor de trackbuilder en grafische verbeteringen, waaronder Intel’s XeSS upscaling-technologie, vandaag in Early Access op Windows PC via Steam en Pavillion, Oculus en HTC Vive, met plannen voor lancering op PlayStation 5|4, Xbox Series X|S en Nintendo Switch in de niet al te verre toekomst.

Het nieuwe race-ecosysteem RaceHub voegt in Q1 2024 extra modding-functies, circuits en voertuigen toe. In het gloednieuwe “Flow – Syn x Vertue” komen er in het vierde kwartaal van 2024 drie hippe speltypen bij met diep geïntegreerde Synthwave-, Darkwave- en Art Pop-muziek.

Betreed een wereld vol hypersnelheden in de eerste future physics racer (FPR) die zich afspeelt op een door klimaatverandering geteisterde aarde 100 jaar in de toekomst. Trap het gaspedaal in en race sneller dan mach 1 met volledige fysicasimulatie, pas je eigen toekomstige racevoertuig aan en zoek je voorsprong op sciencefictioncircuits en -terreinen op echte locaties.

Ga voor een soepelere, meer gestroomlijnde spelervaring met ondersteuning van Intel’s XeSS Super Sampling-technologie. Door gebruik te maken van het nieuwste opwaarderen met AI, kunnen racers tegelijkertijd hogere resoluties en hogere FPS bereiken, waardoor ze de meest realistische en responsieve race-ervaring krijgen die mogelijk is.

RaceHub, ‘s werelds eerste open race-ecosysteem, stelt gebruikers in staat om van alles te maken, van future- tot sim-, arcade- en partyraces, met een suite aan mod-gerichte tools voor bouwers, racers en broadcasters.

Met voertuigen van internationale fabrikanten als Citroën, DS Automobiles, MG en Austin-Healey, en skins van onder andere techgigant Intel, hebben racers nog meer manieren om het circuit op te scheuren en hun rivalen in het stof te laten bijten. Ze kunnen allemaal worden bestuurd op echte, toekomstige en door spelers gebouwde circuits en met volledig aanpasbare raceregels zijn de mogelijkheden voor unieke race-uitdagingen eindeloos.

Voor verzamelaars en restaurateurs voegt RaceHub vintage auto’s toe die stuk voor stuk kunnen worden gerestaureerd, waarvan de motor kan worden gereviseerd, de carrosserie kan worden gerestaureerd en het interieur opnieuw kan worden bekleed. Alle voertuigen hebben een onveranderlijke en traceerbare eigenaarsgeschiedenis en kilometertellers die van invloed zijn op de gameplay, en unieke kentekenplaten die kunnen worden aangepast en geclaimd. RaceHub heeft dus iets voor toekomstige sim- en vintage racers.

De Synthwave-spelmodus “Flow – Syn x Vertue” richt zich op arcade-, co-op- en party-spelmodi. Ga eindeloos chillen met Flow, de klassieke arcadegame die perfect is voor één speler. Rij om te overleven met Syn, met eliminaties met een spookachtig tintje, en Capture the Streaker royale-speltypen. Ga op pad met Vertue, dat creatief spelontwerp en toegankelijke randapparatuur gebruikt om een verzameling ervaringen samen te stellen die perfect zijn voor coöp-gezelschapsspellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password