“2023 TT Races Roster”-DLC nu verkrijgbaar voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Zoals RaceWard eerder al beloofde, is nu een 2023 TT Races Roster DLC verschenen voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Hierdoor wordt de al aanwezige content van de 2022 Tourist Trophy uitgebreid met de officiële content van de 2023-editie van het evenement. Deze DLC is nu te koop voor € 14,99, of gratis te downloaden voor bezitters van de Deluxe version van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3.
Met de 2023-versies van de coureurs en hun motorfietsen erbij, omvat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nu 43 coureurs in hun bijgewerkte versies, inclusief 12 compleet nieuwe deelnemers, waaronder Josh Brookes en zijn 2023 BMW M1000RR. Los van deze DLC zijn nu ook andere nieuwe features en verbeteringen, zoals de nieuwe time trial-mode, beschikbaar op alle platformen, zelfs voor bezitters van de basisgame.

De DLC is ook uitgebracht ter ondersteuning van het komende eSport-seizoen van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3, waarover later meer details worden onthuld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password