1C Game Studio presenteert De oorlog van de werelden: Siberië

1C Game Studios kondigt de ontwikkeling aan van een nieuw grootschalig project, een actie-/avonturenspel genaamd The War of the Worlds: Siberia, geïnspireerd op de klassieke sciencefictionroman van H.G. Wells.

In een alternatief 1896 was de aarde het doelwit van een massale invasie van Mars. The War of the Worlds: Siberia speelt zich af in Rusland, waar verschillende personages zichzelf proberen te redden door het door paniek geteisterde Petrograd te ontvluchten en naar het oostelijke uiteinde van het Russische Rijk te trekken.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password