13e generatie Intel Core-processoren nu beschikbaar voor Maingear Gaming desktops en werkstations

Vandaag heeft Maingear, integrator van pc-systemen, aangekondigd dat de gloednieuwe 13e generatie Intel Core-processoren nu beschikbaar zijn in de productlijn van bekroonde desktop-pc’s en werkstations voor gaming.

13e generatie Intel Core (Raptor Lake) processors zijn gebouwd voor de volgende generatie gaming, met Intel’s prestatiegerichte hybride architectuur op ontgrendelde processors. Performance-cores en Efficient-cores (P-cores & E-cores) gecombineerd in een enkele CPU verdelen en overwinnen werklasten, voor multitasking zonder in te leveren op prestaties bij gaming of productiviteitstaken. De nieuwste generatie Intel-processoren biedt tot 24 cores en 32 threads, met kloksnelheden tot 5,8 GHz, voor de beste gaming-, streaming- en opname-ervaring.

MAINGEAR zal de volgende 13e generatie Intel Core-processoren als configuratieoptie aanbieden in hun stal van gaming desktops en werkstations: de Intel Core i9-13900K, Intel Core i7-13700K, en Intel Core i5-13600K.

13e generatie Intel Core Processor Kenmerken:

Verdeel en heers: Intel’s prestatiegerichte hybride architectuur integreert twee core-families in één CPU, waardoor alles in uw game-universum soepel blijft draaien. P-cores zijn gebouwd voor prestaties bij single en light threaded workloads, waardoor activiteiten als gaming en productiviteit worden verbeterd; E-cores zijn geoptimaliseerd voor multi-threaded prestaties, waardoor onderbrekingen van secundaire taken tot een minimum worden beperkt.

Klaar voor de toekomst: 13e generatie Intel Core-processoren zijn compatibel met de nieuwste platforminnovaties, waaronder ondersteuning voor PCIe Gen 5 en DDR5 (en voortdurende ondersteuning voor DDR4) voor krachtige componenten zoals geheugen en grafische kaarten.

Een compleet, allround platform om te gamen en te creëren: Voortbouwend op een volwassen Intel 7 proces en x86 prestatie hybride architectuur, maken 13e generatie Intel Core desktop processoren betere systeemprestaties mogelijk – dit omvat tot 15% betere single-threaded prestaties en tot 41% betere multi-threaded prestaties.

Connectiviteit van topklasse: Thunderbolt 4 en Intel Killer Wi-Fi 6/6E (Gig+) zorgen voor hoge overdrachtssnelheden en verbindingen met randapparatuur.

Gestroomlijnd overklokken: Aparte overklokregelingen voor beide typen cores geven u genuanceerde personalisatie.

13e generatie Intel Core serie CPU’s zijn nu te bestellen als configuratieoptie voor meerdere op maat gemaakte Maingear gaming desktops en werkstations – inclusief PC Mag’s Editor’s Choice bekroonde VYBE, R1, F131, RUSH en Maingear Pro werkstations.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password