13 Sentinels: Aegis Rim komt op 8 september naar PS4

Zoals eerder werd aangekondigd tijdens de Summer of Gaming-showcase van IGN, verschijnt 13: Sentinels: Aegis Rim op 8 september voor de PlayStation 4. Je kunt de game nu pre-orderen bij fysieke winkels, en wordt daarvoor beloond met een exclusief artbook, met daarin de schilderachtige illustraties waar Vanillaware om bekendstaat. Binnenkort komt voor digitale pre-orders in de PlayStation Store ook een digitaal artbook beschikbaar. De 13 Stories-trailer introduceert de hoofdpersonages van de met elkaar verweven verhalen:

Vanwege de impact van COVID-19 zal 13 Sentinels: Aegis Rim bij de release op 8 september alleen Japanse Voice-overs hebben. Later komt een gratis patch beschikbaar met de Engelse voice-overs. De datum waarop deze patch verschijnt wordt later bekendgemaakt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password