Ben 10 Up to Speed

Ben 10 Up to Speed
Ben 10 Up to Speed
Release Datum:Genre:Platform:, Ontwikkelaar:Uitgever:

Vandaag kregen we bij Gamebrain iets speciaals op ons bord gelegd, namelijk een mobile game. Het gaat hier natuurlijk over Ben 10: Up to Speed, gebaseerd op de populaire tekenfilmserie op cartoon network. Persoonlijk speel ik weinig mobiele games, dus ik was ontzettend verbaasd dat dit spel mij bekend voorkwam.

In Ben 10 is het de bedoeling om over een scherm van 3 banen tot aan het einde van het level te lopen, met muntjes om op te rapen, vijanden te verslaan en verborgen items te zoeken. Klinkt bekend? Mij wel, het is namelijk een archetype dat in mobiele games al lang bekend is. Temple run, Subway Surfers en nog tientallen andere spellen bieden dit spelmodel aan.

Wat maakt Ben 10 anders? De held in de serie heeft namelijk de kracht om zichzelf te veranderen in verschillende aliens die je helpen om obstakels te overwinnen en vijanden te verslaan.

In dit spel moet je verschillende levels een voor een uitspelen en je aliens ervaringspunten geven om ze sterker te maken.

Grafisch ziet het er goed uit, simplistisch maar het werkt. Ik volg zelf de serie niet dus ik kan niet echt over de gelijkenissen met de serie oordelen.

Wat ik wel wil zeggen is dat in vergelijking met de andere temple run achtige spellen die ik gespeeld heb dit spel traag, sloom van reactie en veel te gemakkelijk aanvoelt.

Conclusie:

Dit spel is zo ongeïnspireerd als maar kan zijn, maar als je een fan van Ben10 bent en een mobiele game zoekt kan het je vast vermaken.

Ben 10 Up to Speed is sinds beschikbaar op iOS en Google Play. 

Good

  • Mooie graphics

Bad

  • Traag
  • Te gemakkelijk
4

Slecht

Snapback is Rhythm game zot, dol op RPGs en fighting games en verslindt games met een goed verhaal. Met een uitgesproken mening gaat hij zijn reviews te lijf zodat jullie weten waar jullie aan beginnen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password