Zweedse actieplatformer Somber komt op 12 oktober naar Steam

Somber speelt zich af in de halfopen wereld van Gloom en is een handgeschilderde actieplatformer vol prachtige locaties en angstaanjagende ontmoetingen.

Somber is wat er zou gebeuren als Tim Burton LIMBO zou ontwikkelen, maar de spelmechanismen uit de Ori-serie zou toevoegen. Somber is zorgvuldig gebouwd voor degenen die geïnteresseerd zijn in een echte platformuitdaging en kan op verschillende manieren worden ervaren: langzaam, zodat spelers de sfeer kunnen opsnuiven, of snel, als een meer traditionele platformer.

Spelers nemen de rol aan van een vriendelijk maar dodelijk wezen wiens missie het is om iedereen in nood te helpen en dingen recht te zetten. Maar om dat te kunnen doen, moet onze protagonist zich eerst een weg rollen, stuiteren en klimmen uit de schemerige wereld van Gloom … en op de een of andere manier in leven blijven om het verhaal te vertellen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password