Zul’Aman Raid nu live!

Deze epische 6-boss raid zal de kampioenen van Azeroth laten strijden tegen de avatars van de Amani Troll Loa, met als hoogtepunt een confrontatie met hun leider Zul’jin, die de oorlog heeft verklaard aan iedereen die zich bij een van beide facties aansluit.

Een van de meest opvallende features van Zul’Aman is de terugkeer van de Amani War Bear, een speciale beloning voor de snelste raiders die de vier Loa-avatars kunnen verslaan en hun gijzelaars kunnen redden van een grimmig lot.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password