Zowel Detective Pikachu als de tweede DLC-uitbreiding voor Pokkén Tournament DX wordt vandaag gelanceerd.

Maak je klaar voor een fantastisch actie-avonturenspel met een heel speciale Pikachu en zijn goede vriend Tim. Zoiets heb je nog nooit meegemaakt. Speel mee met dit uitzonderlijke duo wanneer ze de mysteries van Ryme City proberen te ontrafelen en op zoek gaan naar Tims vermiste vader in Detective Pikachu. Het spel is vanaf nu verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. Detective Pikachu heeft veel te bieden:

  • Het ultieme misdaadbestrijdingsduo – werk samen met de – naar eigen zeggen – geweldige Detective Pikachu. Een Pikachu als deze ben je nog niet eerder tegengekomen.
  • Een indrukwekkende Pokémon-metropool – meng je onder de mensen en de Pokémon die de straten van Ryme City bevolken wanneer je in alle hoeken en gaten van de stad op zoek bent naar aanwijzingen.
  • De kans om Pokémon-mysteries te onderzoeken – word met Pikachu de ultieme detective en onderzoek plaatsen delict, ontsluier raadsels, praat met getuigen en vind het bewijs om de zaak op te lossen
  • Hulp van Pikachu in de Easy Mode – nieuw in het detectivevak of hulp nodig bij het verzamelen van bewijs? Als dat zo is, kun je gebruikmaken van de Easy Mode in Detective Pikachu. In deze modus geeft Pikachu je handige tips.

Er is nu ook een speciale, extra grote amiibo van Detective Pikachu verkrijgbaar. Met deze amiibo kunnen spelers alle Pika-prompts (korte videoclips) bekijken van hoofdstukken die zij hebben afgerond, met inbegrip van degene die zij eerder niet konden vinden. In deze clips zijn Pikachu’s geintjes en fratsen te zien. En ze bevatten misschien wel een hint.

Ter gelegenheid van de lancering van Detective Pikachu is er nu een gratis Pikachu iMessage-stickerset verkrijgbaar op iOS. De stickerset bevat acht stickers van Detective Pikachu in verschillende houdingen. Fans die meer te weten willen komen over het verhaal van het spel, kunnen het beeldverhaal ‘Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case’ lezen. Dit korte verhaal vertelt wat er zich afspeelde voordat Detective Pikachu en Tim een duo werden, en vormt het toneel van het videospel. ‘Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case’ kan nu gedurende een beperkte tijd gratis gedownload worden in de Amazon Store en de iBooks Store.

Detective Pikachu is vanaf nu online en in de winkel verkrijgbaar.

Tevens is vanaf vandaag exclusief voor het Nintendo Switch-systeem de tweede uitbreiding voor het Pokkén Tournament DX-gevechtspakket DLC verkrijgbaar. Deze DLC-uitbreiding biedt weer vele nieuwe opties om je tegenstanders te bestrijden, zoals de vecht-Pokémon Blastoise van het type Water, gloednieuwe avatarartikelen, nieuwe Trainer-benamingen en twee nieuwe hulp-Pokémon, te weten de Mythische Pokémon Mew en Celebi.

Het Pokkén Tournament DX-gevechtspakket DLC is nu verkrijgbaar voor € 14,99. Het gevechtspakket bevat zowel deze tweede uitbreiding als de eerste uitbreiding, met daarin de vecht-Pokémon Aegislash en de hulp-Pokémon Mega Rayquaza en Mimikyu. Spelers die het gevechtspakket DLC al eerder aangeschaft hebben, kunnen gewoon een update met deze tweede uitbreiding en de bijbehorende personages downloaden.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password