Zout en opoffering begint de jacht op 10 mei op PlayStation, PC

Salt and Sacrifice, het volgende deel in de meer dan miljoen verkochte soullike platformer Salt and Sanctuary-serie van Ska Studios en Devoured Studios, begint op dinsdag 10 mei 2022 met de jacht op magiërs op PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows PC via Epic Game Store.

Een verschrikkelijk lot wacht het in verval geraakte Altarstone Kingdom. Corrupted Mages, angstaanjagende wezens die in staat zijn elementen te beheersen in chaotische vertoningen, richten een ravage aan in het hele rijk. Om de kwade wezens te bestrijden, vinden de verlatenen en veroordeelden een nieuw doel, ze worden ingelijfd om te vechten als gemarkeerde inquisiteurs als straf voor misdaden uit het verleden. Alleen door de Mages te doden kunnen de Marked Inquisitors het koninkrijk zuiveren en de schijn van verlossing opwekken.

Ga mee op jacht als een van de acht personageklassen voordat je vertrekt uit Pardoner’s Vale en de westelijke grens over trekt. Doorkruis het stervende land en vecht met een reeks wapens en arcane vaardigheden om een verscheidenheid aan speelstijlen te ondersteunen. Ga de strijd aan met de Mages en gebruik vaardigheid, bedrog en ontwijkende tactieken om de gemene wezens ten val te brengen. Vernietig hun harten en claim buitenaards vlees en botten om nieuwe harnassen en wapens te maken voordat je verder marcheert om de overgebleven Mages te vinden.

Ga alleen de onnoemelijke beproevingen aan of sluit je aan bij groeperingen om deel te nemen aan de online multiplayer. Sluit je aan bij PvE-georiënteerde groeperingen en roep door spelers bestuurde Inquisitors op die je kunnen helpen in de strijd. Omarm de duistere kant met PvP-gezinde sekten zoals de Shroud Alliance, val andere werelden van Inquisitors binnen en jaag genadeloos op ze voor buit. Voer wachtwoordbeveiliging in om een beroep te doen op vertrouwde wapenbroeders en -zusters of laat het lot beslissen welke bondgenoten – of vijanden – de wereld binnenkomen.

De campagne van Salt and Sacrifice bevat uitdagende gevechts- en RPG-systemen in een duistere fantasiewereld met een beklijvende soundtrack van componist Maclaine Diemer (Guild Wars 2). Bouw de Marked Inquitiror uit van een veroordeelde crimineel tot een meesterlijke Mage hunter die in staat is om de geheimen van Altarstone te doorgronden. De ruige omgevingen van Salt and Sacrifice belonen Inquisitors die het onbekende met zelfvertrouwen trotseren en ondersteunen zowel singleplayer- als multiplayer-progressie.

Salt and Sacrifice is op dinsdag 10 mei 2022 exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Koreaans, Chinees (Traditioneel en Vereenvoudigd) en Japans.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password