Zorg voor dekking met de vaardigheden van Newcastle in Apex Legends: Saviors

Vanaf 10 mei maakt de nieuwe Legend Newcastle, beschermer van de zwakken en Champion van Harris Valley, zijn debuut in de Apex Games. Echter, weinigen kennen de man achter het masker. Als verdediger van zijn stad heeft Newcastle een unieke defensieve speelstijl ontwikkeld, maar zijn deelname aan de Apex Games ziet hij als de moeilijkste uitdaging ooit: hij moet de veiligheid van alle mensen in Harris Valley zien te waarborgen.
Newcastle is de 21e Legend die aan de Apex Games meedoet. Kom meer te weten over hoe deze Legend zijn Passive-, Tactical- en Ultimate-vaardigheden gebruikt om te laten zien dat de beste aanval een goede verdediging is:

  • Passive: Retrieve the Wounded – Met het Revive Shield aan zijn pols kan Newcastle zichzelf en een teamgenoot beschermen tegen vijandelijk vuur terwijl hij zijn teamgenoot revivet en naar een veilige plek sleept.
  • Tactical: Mobile Shield – Newcastle creëert een zwevend energieschild dat zich aanpast aan de continu veranderende omgeving van het slagveld, of je nu oprukt, dekking geeft aan terugtrekkende spelers of het schild draait om jezelf te verdedigen tegen een plotselinge flankaanval.
  • Ultimate: Castle Wall – Newcastle pakt zijn kenmerkende schild van achteren en stort zich in de actie om het schild tegen de grond te slaan en de bouw van een enorm fort te activeren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password