Zet nu je klauwen in Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

NACON en Cyanide maken met plezier bekend dat Werewolf: The Apocalypse – Earthblood  – een brute beat’em in de World of Darkness – nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Epic Game Store).In de game ben jij Cahal, een weerwolf, of Garou, van de Fianna-stam, die wordt verbannen nadat hij de controle is verloren over zijn vernietigende woede. Jaren nadat hij zijn dierbaren voor het laatst heeft gezien, brengt het lot Cahal terug naar zijn voormalige stam, die in groot gevaar verkeert. Nu moet hij opnieuw strijden om zijn familie te vinden en Gaia, moeder aarde, te redden van Endron International. Deze multinationale oliemaatschappij wordt vanuit de schaduwen aangestuurd door het corrupte Wyrm en vernietigt meedogenloos de grondstoffen van de planeet, waarmee het bedrijf een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is een bloederige beat’em up waarin Cahal kan transformeren in drie verschillende vormen, met elk een eigen specialiteit en speelstijl.

  • Homid-vorm: Voor het stealthy uitschakelen van bewakers en het hacken van de vijandelijke verdediging.
  • Lupus-vorm: Ideaal voor verkennen en infiltratie.
  • Crinos-vorm: Laat je woede de vrije loop om de vijand te vernietigen.
Om Endron ten val te brengen, is het de kunst slim te wisselen tussen deze drie vormen.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password