Zesde aflevering The Borderlands Show onthult Level Cap-verhoging en Mayhem Mode 2.0 details voor Borderlands 3

Hey, Vault Hunters! Het is bijna zover: de bruiloft van de eeuw komt eraan! Om dit te vieren hebben we deze speciale aflevering van The Borderlands Show voor je. Voor het geval je het gemist hebt, in de aflevering van vandaag zit een exclusieve Let’s Play van de nieuwe campaign add-on van Borderlands 3 – Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Daarnaast bevatte hij ook nieuwe details over de verhoging van de level cap, een nieuw ECHOcast Extension-evenement, de aanstaande Mayhem Mode 2.0 update en meer!

Met Guns, Love, and Tentacles, die op donderdag 26 maart wordt uitgebracht, gaf Gearbox de hosts Greg Miller en Fran Mirabella uitgebreid de tijd om het eerste uur van de campaign add-on te spelen. De resulterende Let’s Play laat onder andere nieuwe details over verhaallijnen, vijandelijke types en unieke loot zien.

Aanstaande donderdag komen er ook twee gratis updates voor alle spelers in de vorm van de volgende Borderlands 3 Level Cap Increase en een nieuwe ECHOcast Twitch Extension-evenement. Vanaf donderdag zal de nieuwe maximum Vault Hunter level 57 zijn, in plaats van level 53. Dit biedt je de mogelijkheid om vier extra skill points te verdienen en om je met twee capstone abilities in een keer uit te rusten – een gigantische boost in power voor high-level gamers!

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password