Zen’s Pinball FX komt op early access in Epic Games Store

Zen Studios heeft aangekondigd dat Pinball FX, de volgende generatie flipperervaring, vandaag gratis te downloaden is in early access voor PC in de Epic Games Store. Pinball FX is digitale flipperkast geëvolueerd, met een groeiende collectie tafels geïnspireerd door iconische merken zoals Universal Pictures en Amblin Entertainment’s Jurassic World, Back to the Future, E.T. the Extra-Terrestrial en Jaws, maar ook Indiana Jones, Star Wars™ en meer, plus geavanceerde Pro Physics-simulatie, 4K HDR-visuals met ray tracing, en nieuwe functies en content gedurende de vroege toegang!

Pinball FX bevat een dagelijks roterende selectie* van twee free-to-play tafels met onbeperkt spelen en vrij te spelen beloningen waar alle spelers van kunnen genieten. Extra gratis content en gameplay, waaronder de aankomende Pinball Royale multiplayer modus, zal ook beschikbaar worden gemaakt naarmate de early access vordert.

Abonneer je op de premium versie van de Pinball Pass voor $14,99 voor 30 dagen (of $99,99 voor een heel jaar) om toegang te krijgen tot het merendeel van de nieuwe en oude tafels die beschikbaar zijn in Pinball FX, met nog meer op komst in de toekomst, evenals bonus features zoals extra game modes, customization unlocks, en online leaderboards. Of koop je favoriete tafels afzonderlijk en speel ze wanneer je maar wilt.

Ook beschikbaar in Pinball FX is de nieuwe geremasterde editie van de klassieke “Indiana Jones: The Pinball Adventure” tafel. Deze allereerste digitale uitgave van de Williams™ “SuperPin”-legende uit 1993 heeft de authentieke look, het ontwerp en het gevoel van de originele machine met extra functies en verbeteringen. Geniet van de authentieke visuals, muziek, geluiden en regels van een van de beste Williams machines, getrouw nagemaakt voor de moderne tijd in nauwkeurige digitale details voor de eerste keer met levensechte Pro Physics simulatie. “Indiana Jones: The Pinball Adventure” is exclusief verkrijgbaar als premium DLC voor $14,99.

Belangrijkste Kenmerken:

  • De Grootste Merken in Pinball Vorm: Ontdek exclusieve nieuwe tafels en je favoriete, visueel verbeterde klassiekers uit Zen’s uitgebreide flipperkastbibliotheek. Beleef blockbustermomenten van iconische merken als Jurassic World, Back to the Future, E.T. the Extra-Terrestrial, Jaws, Indiana Jones en Star Wars™; getrouwe recreaties van de beroemdste flipperkasten van Williams Pinball; en inventieve nieuwe Zen Original-creaties!
  • Het ultieme in digitale flipperkast: Pinball FX brengt je de meest geavanceerde simulatie in pinball met Pro Physics voor elke tafel, 4K HDR visuals, ray tracing en meer.
  • Nieuwe manieren om te spelen: Geniet van Pinball FX-inhoud zoals jij dat wilt. Speel elke dag een roterende selectie van gratis tafels; abonneer je op de Pinball Pass om toegang te krijgen tot de meeste tafels; of kies je favorieten en voeg ze individueel toe aan je collectie.
  • Real-time Pinball Royale Multiplayer: Daag spelers van over de hele wereld uit en wees de laatste die overeind blijft in real-time pinballgevechten (Pinball Royale komt later dit jaar naar early access).
  • Bouw je eigen droomkamer: Bouw je eigen aanpasbare 3D-speelkamer met charmante verzamelobjecten die je vrijspeelt door te spelen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password