Zen onthult op horror geïnspireerde “Pinball M”, binnenkort verkrijgbaar

Bereid je voor op terreur met de nieuwste creatie van Zen Studios: Pinball M! Op de MIX Next Online Showcase onthulde Zen dit gloednieuwe digitale flipperkastplatform, speciaal ontworpen voor horrorfans. Pinball M neemt spelers mee naar een wereld vol terreur, waar elke beweging van de flipper kan leiden tot overwinning of rampspoed. Pinball M zal naar verwachting binnenkort beginnen met het terroriseren van spelers op PlayStation, Xbox, Steam, Epic Games Store en Nintendo Switch.
Pinball M wordt gelanceerd met vijf huiveringwekkende tafels geïnspireerd op IP’s van wereldklasse, waaronder Chucky’s Killer Pinball in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, Dead by Daylight Pinball in samenwerking met Behaviour Interactive en Zen’s eigen Wrath of the Elder Gods Director’s Cut.

Om de lancering compleet te maken, ontwikkelt Zen ook nog twee andere tafels die later onthuld zullen worden. Elke Pinball M-tafel zit boordevol gameplay die is ontworpen om spelers op het puntje van hun stoel te houden, met elementen die zijn geïnspireerd op het bronmateriaal voor een authentieke ervaring.

En de terreur stopt niet als het spel is afgelopen! Pinball M introduceert een nieuwe zenuwslopende Play Corner-functie in het tafelmenu, waarmee spelers worden ondergedompeld in een 3D-omgeving die is afgestemd op het horrorontwerp van elke tafel, met waanzinnig leuke aanpassingsopties die elke Play Corner uniek maken. Spelers kunnen hun eigen persoonlijke hoek van verschrikkingen in het spel maken met griezelige decoratieve elementen die door middel van spel kunnen worden verdiend. Met Play Corners word je dieper in de angstaanjagende wereld van elke flipperkast getrokken – misschien wil je er nooit meer weg!

“We vinden het geweldig om dit nieuwe flipperkast platform naar onze spelers te brengen met een geweldige line-up van nieuwe gelicenseerde tafels,” zegt Mel Kirk, COO van Zen Studios. “Door de jaren heen zijn er veel volwassen thema’s geweest die we wilden verkennen op onze flipperkasten. Pinball M geeft Zen de mogelijkheid om M-rated bronmateriaal volledig te omarmen en authentieke flipperervaringen te creëren gebaseerd op onze favoriete horror en oneerbiedige thema’s.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password