Zeg hallo tegen Testament: The Order of High Human, je volgende first-person Metroidvania actie-avontuur

Fairyship Games, een Amerikaanse ontwikkelaar met een focus op verhalende games, is verheugd Testament aan te kondigen: The Order of High Human, de aankomende action-adventure RPG van de studio die zich afspeelt in een post-apocalyptische fantasiewereld.

Testament is in ontwikkeling voor pc, Xbox en PlayStation: The Order of High Human is een origineel first-person, verhaalgericht avontuur met sterke RPG- en Metroidvania-elementen. Spelers kruipen in de huid van Aran – de koning van de High Human in het land Tessara – terwijl hij dient als bewaker van het rijk. Aran is verraden door zijn broer Arva en beroofd van zijn krachten terwijl de wereld om hem heen in duisternis is gedompeld en overspoeld wordt door monsters.

Spelers krijgen de taak om zijn krachten terug te krijgen en Arva te confronteren om Tessara in zijn oude glorie te herstellen, waarbij ze hun zwaard, boog en magische vaardigheden moeten upgraden om hun eigen unieke vechtstijl te ontwikkelen.

Kortom, Testament: The Order of High Human een verhaal over de reis van een gevallen koning om zijn rijk te redden van duisternis en vernietiging, dat – zoals medebedenker en medeoprichter van de studio Moe Naderi uitlegt – een eerbetoon is aan competities van verschillende games en genres.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com