Zanki Zero: Last Beginning nu beschikbaar voor digitale pre-order

Spike Chunsoft is verheugd om aan te kondigen dat Zanki Zero: Last Beginning nu beschikbaar is voor digitale pre-order en zal op 9 april voor PlayStation 4 worden uitgebracht – voor de eerste keer in Europa en volledig vertaald naar Engels.

Fans die Zanki Zero: Last Beginning via de PlayStation Store voorbestellen ontvangen een digitale soundtrack met meer dan 30 tracks uit de game en een exclusief PlayStation 4-thema op 9 april.

Spike Chunsoft heeft ervoor gezorgd dat de westerse versie speciale aandacht kreeg en heeft enkele wijzigingen aangebracht – in vergelijking met het Japanse origineel – die een nog betere ervaring mogelijk zullen maken:

  • Dual audio-opties (kies uit Engels of Japans)
  • New Game+ toegevoegd: Vaardigheidspunten, Shigabane, Clione en Extended Machine SCORE worden overgebracht naar een nieuw spel
  • Nieuwe vaardigheden
  • Nieuwe moeilijkheidsgraad Level I: Lagere moeilijkheidsgraad zodat spelers zich kunnen concentreren op het verhaal en het oplossen van puzzels (andere moeilijkheidsgraden zijn niet gewijzigd)

Van producent Yoshinori Terasawa en game designer Takayuki Sugawara, de makers van de Danganronpa-serie, komt een nieuw soort survival-spel, Zanki Zero: Last Beginning. Verken de ruïnes, kerkers en eilanden in deze post-apocalyptische wereld door de POV van acht unieke hoofdrolspelers terwijl ze vechten om te overleven en naar betekenis zoeken in hun eindeloze cycli van leven en dood.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password