Yakuza 6: The Song of Life is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 – Trailer

Het laatste hoofdstuk van Kazuma Kiryu, beter bekend als de Dragon of Dojima en hoofdrolspeler in SEGA’s langlopende Yakuza-franchise, komt ten einde met de release van Yakuza 6: The Song of Life. De game is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal beschikbaar op de PlayStation 4, en dankzij de nieuwe “Dragon Engine” is dit technologisch de meest geavanceerde Yakuza-titel ooit. Yakuza 6: The Song of Life is gelokaliseerd door SEGA en is in Europa beschikbaar voor de winkeladviesprijs van €59,99.  Onze review kan je hier lezen.
 

In Yakuza 6 ontdekt Kiryu hoe veel mensen precies willen opofferen voor hun familie – of het nu bloedbanden of andere verbintenissen betreft.  Hij gaat op onderzoek naar schimmige gebeurtenissen waarbij de mensen zijn betrokken waar hij het meest om geeft. Na drie jaar in de gevangenis, ontdekt een oudere en geharde Kiryu dat zijn surrogaatdochter, Haruka, is verdwenen uit het weeshuis dat hij beschermt. Het spoor leidt hem naar zijn oude wijk in Kamurocho, waar hij ontdekt dat ze is aangereden door een wagen en nu in coma ligt. Daarbij komt het feit dat Haruka nu een zoontje heeft waar hij voor moet zorgen. Met de baby in zijn armen, reist Kiryu naar de havenstad Onomichi, Hiroshima om de waarheid te achterhalen over Haruka, haar zoon, en een sinister geheim dat de yakuza van Hiroshima bewaakt.
 
Yakuza 6 is de ultieme yakuza-game met een keihard misdaadverhaal, explosieve gevechten en prachtige omgevingen, van het ongekende realisme van de nieuwe setting in Onomichi, een prachtig, slaperig havenstadje in de prefectuur Hiroshima, tot de nieuwste evolutie van Kamurocho, het grootste prostitutiegebied in Tokio.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password