Xbox onthuld de Mineral Camo Special Edition Controller

Verbeter je game met een controller die bij je past. De nieuwe Xbox Wireless Controller – Mineral Camo Special Edition is de vierde in de Camo-serie, na de Night Ops Camo, Arctic Camo en Daystrike Camo controllers.

De Mineral Camo controller heeft een gedurfd mineraalblauw, felpaars, aqua en donkerpaars camouflagepatroon. Dit kleurontwerp onderscheidt zich van de anderen in de Camo-collectie, omdat de oceaantinten, geïnspireerd op geodekristallen, de perfecte balans vinden tussen een levendig en toch subtiel ontwerp.

De Mineral Camo Special Edition controller is gemaakt voor optimaal comfort en moeiteloze bediening en wordt geleverd met Xbox Wireless en Bluetooth-technologie voor draadloos gamen op console, pc, mobiele telefoons en tablets.

De Xbox Wireless Controller – Mineral Camo Special Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €64,99

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password