Xbox introduceert twee nieuwe Xbox Wireless controllers: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition

Vandaag heeft Microsoft op Xbox Wire twee nieuwe Xbox Wireless controllers geïntroduceerd: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition.

De Xbox Wireless controller – Electric Volt brengt een energiek, geel kleurenthema dat nog niet bij eerdere Xbox hardware te zien was en is vergelijkbaar met onze opvallende Shock Blue- en Pulse Red controllers. De Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is de derde editie in onze Camo-serie en de eerste van de nieuwe generatie gaming, met een unieke lifestyle twist met een palet van dieprode, grijze en zwarte tinten.

Beide controllers bevatten Post Consumer Recyclable (PCR) materialen als onderdeel van onze toewijding om duurzamer te worden gedurende de levenscyclus van Xbox producten, en hun ontwerpen zijn vanaf 21 april te vinden in de Xbox Gear Shop als onderdeel van de Xbox Icon Collection.

De Xbox Wireless controller – Electric Volt is vanaf 27 april beschikbaar in de meeste Xbox markten wereldwijd en de Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is vanaf 4 mei verkrijgbaar. Beide controllers kunnen worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.

 

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password