Xbox Games Showcase Onthulling | Ravenlok, sprookjesachtig avontuur voor serie X|S, XB1, PC, GamePass

Ravenlok, een fabel vol actie van Cococucumber, is een sprookjesachtige reimagining van een koninkrijk dat wordt geteisterd door een kwaadaardige koningin en het lot van een jong meisje om een gevaarlijke profetie te vervullen. Zoals onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase, komt Ravenlok begin 2023 naar de Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC en wordt op dag één uitgebracht met Xbox Game Pass en Game Pass voor PC-abonnees. Ravenlok zal te koop zijn op Windows PC via Microsoft Store en de Epic Games Store, waar het nu open is voor verlanglijstje.
Tijdens het verkennen van een oude schuur gevuld met antiek en snuisterijen, verschijnt er een merkwaardige spiegel: een portaal naar een magisch rijk. Ravenlok wordt begroet door eigenaardige wezens en krijgt te maken met kwaadaardige entiteiten terwijl ze op zoek is naar de Rupsenkoningin en uiteindelijk de weg naar huis vindt. Pak je zwaard en schild op, ga de uitdaging aan en begin aan een reis om een land te redden dat gehuld is in duisternis.

Verken mysterieuze gebieden, van het sombere Paddenstoelenbos tot het spookachtige Maskerhuis. Snijd door sinistere narren en brand de Weeping Fungi plat in arena-gebaseerde, real-time gevechten. Ontdek nieuwe wapens of onverwachte voorwerpen, ga een level omhoog om je vaardigheden vrij te spelen, en voltooi quests om de geheimen van de gevallen wereld te leren kennen.

Ravenlok, weergegeven in spectaculaire 4K-resolutie en 60 fps op de Xbox Series X, is geoptimaliseerd om een prachtige wereld te laten zien, gehuld in een betoverende sprookjesachtige esthetiek. Een mystieke sfeer zet de toon met levendige 3D-pixel art, vergezeld van een spannende soundtrack die levendige bossen, spookachtige kastelen en meer tot leven brengt.

Ravenlok is geïnspireerd op kindersprookjes over aspiratie en geloof. Spelers kruipen in de huid van een jong meisje dat op zoek gaat naar zelfontdekking en beginnen aan een reis om uitdagende situaties te overwinnen en levenslessen te leren.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password