Xbox Elite Wireless Controller Series 2 nu verkrijgbaar in levendig rood of blauw

Xbox kondigt vandaag aan dat de Elite Wireless Controller Series 2 – Core wordt uitgebreid met twee extra kleuren. De Elite Wireless Controller Series 2 – Core, die vorig jaar oorspronkelijk in het wit verkrijgbaar was, komt nu in een nieuwe levendige rode en een blauwe kleur om een statement te maken onder je vrienden en tegelijkertijd belangrijke prestatiegerichte voordelen te bieden.

De Elite Wireless Controller Series 2 – Core is een eersteklas controller die de essentiële componenten biedt die voldoen aan de kernbehoeften van de hedendaagse competitieve gamers en die spelers een andere keuze biedt om te kiezen hoe ze spelen. Vanaf €139,99 bieden de blauwe en rode Core controllers thumbsticks met instelbare weerstand, wrap-around rubberen grip en kortere hair trigger locks. Zoals met alle Elite-controllers, kunnen spelers genieten van onbeperkte aanpassingsmogelijkheden en exclusieve opties voor button toewijzing in de Xbox Accessories-app.

Ze zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Xbox markten over de hele wereld, waaronder Nederland en België.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com